تولید روزانه ۱۹۰ تا ۲۰۰ تن مرغ در استان همدان 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: به صورت میانگین روزانه بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ تن مرغ در استان تولید می‌شود.

علی دولو گفت: طی ۱۱ ماه سال‌جاری، ۳۲ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۶۶۱ قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است که این میزان نسبت به سال پیش افزایش شش میلیون قطعه‌ای دارد.

او با اشاره به اینکه این میزان جوجه‌ریزی در ۱۲۹۴ واحد مرغداری سطح استان انجام شده و نشان از افزایش تولید گوشت مرغ در استان دارد، افزود: طی ماه‌های اخیر رکورد جوجه‌ریزی در استان شکسته شده به طوری که ۱۱۰ تا ۱۱۵ درصد نسبت به تعهد، تحقق صورت گرفته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان ضمن اعلام رتبه برتر کشوری در این زمینه گفت: به صورت میانگین روزانه بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ تن مرغ در استان تولید می‌شود، از همین رو گوشت مرغ مورد نیاز بازار در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تأمین شده است.

دولوبا تأکید بر اینکه این مهم با تعامل و همکاری واحد‌های مرغداری و اتحادیه مرغداران صورت گرفته است، گفت: در راستای تسهیل روند تولید، توزیع نهاده‌های مدت‌دار بین چهار تا شش ماه همچنین اعطای تسهیلات به منظور بهسازی و افزایش ظرفیت واحد‌ها در دستور کار بوده و در این راستا طی امسال از محل ردیف اعتبارات ۹۵ میلیارد تومان به مرغداران تسهیلات اعطاء شده است.

او با بیان اینکه خرید حمایتی نیز از اقدامات حمایتی در این بخش است، گفت: خرید حمایتی مرغ مازاد توسط شرکت پشتیبانی در حال اجراست، این مهم در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از اُفت تولید انجام می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: سامانه هوشمند توزیع مرغ از دیگر اقدامات است به نحوی‌که از تولید تا مصرف به صورت هوشمند قابلیت رصد و پایش دارد و در این زمینه کارگاه‌های آموزشی در سطوح مختلف برگزار شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.